Planteservice til kontoret

Planteservicen er samtidig alltid en fast del av vår leiekontrakt som kan skreddersys etter nettopp ditt behov og ønsker. Vi bruker selvfølgelig miljøriktige produkter i vår planteservice og vi har stor fokus på vår dyktighet.


Hva menes med planteservice?

Kort fortalt innebærer begrepet planteservice enhver form for pleie av plantene i din virksomhet. Den omfatter vanning, gjødsling, beskjæring, oppbinding, og rengjøring av både planter og krukker. Planteservice er din garanti for at kvaliteten på plantene alltid er på topp.

Plante garanti

Som en del av vår planteservice arbeider vi med en komplett plante garanti som tilbyr at vi alltid kostnadsfritt bytter plantene deres hvis de rammes av sykdom eller av på annet vis mister sin dekorasjon verdi.


Hvordan foregår planteservice?

En avtale med oss angående planteservice kan være tidsbesparende og frigir ressurser til virksomhetens øvrige oppgaver. Vi ser til plantene Hver tredje uke eller etter plantenes behov. Vi knytter alltid en fast service gartner til deres virksomhet for å skape en god relasjon. Vi ønsker et sikkert og smidig samarbeid.

Planter til gulvet


Planter til romdeling


Planter til vinduer og reoler

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.