MOSEVEGGER/ firma LOGO 

Miljøvennlig

Mosen plukkes for hånd med hensyn til miljø og bærekraft. Vi benytter kun 100% naturlige og nedbrytbare materialer i våre produkter.Bedre akustikk og renere luft.

Mosen hjelper til med å sirkulere luften. Den tiltrekker og avgir luftfuktighet og er med på å skape et bedre inneklima. Mosen forbedrer akustikken i rommet ved å absorbere høye frekvenser.

Vi bruker 3 mosetyper, flatmose, ballmose og reinlav, dette settes sammen på en måte som skaper liv i bilde. Vedlikeholdsfritt

Mosen kommer ikke til å vokse eller endre form, den krever heller ingen vedlikehold. Mosen kan bli tørr ved luftfuktighet lavere enn 35 %, og blir myk igjen ved 35 % og over.

ISO-sertifisert

ISO 14000, allergivennlig og fri for giftstoffer. ISO 11952-2, branntest for brannsikkerhet hos SINTEF med beste resultat.

35m2 mosevegg hos Skagarak Energi

 Flott mosevegg hos Gyro Oslo

Fuktabsorberende mose

Mose er naturlig vannabsorberende. Dette betyr at mose er en god indikator på fuktigheten i et rom og om det er sunt inneklima eller ikke. Folk foretrekker en fuktighet mellom 30-60%. 

Hvis luftfuktigheten i et rom faller under 35 prosent, vil mosen stivne noe, og fortelle deg at noe er galt med inneklimaet. Her kan for eksempel planter bidra til å øke luftfuktigheten igjen. Den myke og naturlige strukturen gjenopprettes automatisk ved en fuktighet over 35 prosent. Et tegn på at det gode og sunne inneklimaet er tilbake. For lav luftfuktighet vil gjøre deg blant annet trøtt og forårsake tørre øyne. Derfor er fuktighet viktig å holde øye med, og moseveggen vår er en god måte å gjøre det på.


Se våre bilder og la deg inspirere:


En mosevegg kan forbedre akustikken på kontoret

Hvis du har dårlig akustikk på kontoret, er en mosevegg, et av de beste verktøyene. 

Støy er forstyrrende og ødeleggende for produktiviteten, og derfor er lydabsorpsjon viktig.

Det finnes ulike typer mose, men ballmose er den mosetypen som har best innvirkning på akustikken.

Se resultatet av testen nedenfor  • 100% bærekraftig
  • Forbedrer akustikk
  • Brannhemmende pga mykbehandling
  • Ideell for offentlige bygg ift krav til «grøntareal» da mosen er definert i planteriket
  • Lun og estetisk atmosfære samtidig som du inviterer naturen inn
  • Spesialdesignet etter ditt behov/ønske

Interessert i et pristilbud? Send forespørsel.